Nieuws.
 OO-Emmen; ICT afdeling |  Smedingeslag 1 | Emmen | 7824 HK | Tel: 0591 626834 | Proclaimer
Snelkoppelingen | Gemeentelijke websites | Landelijke websites |  Ondersteuning | Kennis | Rechten
(ICT-gerelateerd)
NIEUWSFLITS --- BELANGRIJK --- * ICT bijeenkomst. Woensdag 26 september van 14.00 tot uiterlijk 16.00 uur. (Binnenkort meer info)) * De handleiding voor  de Chromebooks vindt u onder de knop “Hulp” * Voor ICT gerelateerde vragen belt u met itASS. Tel.: 088 888 0 777 Mail: support@itass.nl * De partij die in het nieuwe schooljaar het ICT beheer op alle scholen gaat uitvoeren is itASS. (Extern bureaublad en Educatief) * Wijzigingen m.b.t. het personeel voor het Extern bureaublad, dient de locatieleider/ICT-er zo snel mogelijk via een mutatie-formulier door te geven. * Alle informatie m.b.t. de migratie van ABC- projecten en Actacom naar itASS, kunt u vinden onder de knop “Nieuws”. Check dit regelmatig aangezien dit dagelijks kan veranderen !

Algemeen.

Klik hier voor de handleiding van de Chromebooks. Voor ICT gerelateerde vragen kunt u vanaf 1 augustus bellen met itASS. Tel.: 088 888 0 777 Mail: support@itass.nl De partij die door de aanbesteding het ICT beheer op alle scholen gaat uitvoeren is itASS. Deze partij gaat ICT gerelateerde zaken overnemen m.b.t. de administratieve- en educatieve kant. Voor meer informatie over het bedrijf klikt u hier. Nadere informatie m.b.t. de migratie en de daaruit voortvloeiende activiteiten volgt zo spoedig mogelijk. Deze activiteiten worden per mail en op deze website gemeld. Na 29 jaar stopt ABC-projecten. In de zomervakantie worden alle ICT gerelateerde zaken overgedragen aan de nieuwe partij. Momenteel is Harwig bezig alle scholen te voorzien van een nieuwe infrastructuur die voor het WiFi netwerk gebruikt gaat worden. Deze werkzaamheden duren t/m 27 juli. Een nieuw domeinnaam is actief geworden. (www.oo-emmen.nl) De nieuwe domeinnaam wordt al ingezet voor de mail adressen van alle Clusterdirecteuren, ABC-projecten, Centrale Administratie, Afdeling Onderwijs en Locatieleiders. U hoeft deze wijzigingen niet in in uw Outlook uit te voeren! Vanaf 3 juli worden de kasten met Chrome-books geleverd. (Na ontvangst mag er beslist nog niet gewerkt worden met deze systemen; graag direct in een afsluitbare ruimte plaatsen en aansluiten op het stroom.) In de zomervakantie zal de nieuwe partij alle scholen bezoeken en aanpassingen uitvoeren m.b.t. de netwerk infrastructuur en het educatieve- en administratieve ICT gebruik. Alle oude educatieve werkstations inclusief de stroomadapter zullen in de eerste weken na de zomervakantie worden afgevoerd door Dhr. J Lankhorst. (KLIK MIJ voor een foto.) LET OP! De muizen en koptelefoons van alle systemen moeten op school blijven!! In tegenstelling tot andere jaren, dient u de Bord-pc tijdens de zomervakantie niet af te koppelen. U laat ze aangesloten staan.

Websites.

Martin-media is momenteel bezig alle scholen van een nieuwe website te voorzien. Op vrijdag 13 juli zullen alle vernieuwde websites online zijn. Op dit moment werkt Martin-media ook aan een een nieuwe bovenschoolse website. Deze zal gebruikt worden op het nieuwe domein.